Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Composición de Alimentos
   Atención personalizada
Metodoloxías Descrición
Resolución de problemas Atendérase ao alumno a través da plataforma de teledocencia ou do correo electrónico, ás preguntas e dúbidas expostas durante o desenvolvemento da materia. Ademais os alumnos poden facer uso de titorías presenciais previa solicitude.
Prácticas con apoio das TIC Atendérase ao alumno a través da plataforma de teledocencia ou do correo electrónico, ás preguntas e dúbidas expostas durante o desenvolvemento da materia. Ademais os alumnos poden facer uso de titorías presenciais previa solicitude.
Resolución de problemas Atendérase ao alumno a través da plataforma de teledocencia ou do correo electrónico, ás preguntas e dúbidas expostas durante o desenvolvemento da materia. Ademais os alumnos poden facer uso de titorías presenciais previa solicitude.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000