Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Composición de Alimentos
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2015_16
Materia Composición de Alimentos Código O01M139V01112
Titulación
Máster Universitario en Nutrición
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
González Matías, Lucas Carmelo
Rial Otero, Raquel
Correo-e lucascgm@uvigo.es
raquelrial@uvigo.es
Profesorado
González Matías, Lucas Carmelo
Rial Otero, Raquel
Web
Descrición xeral Ao finalizar a materia espérase que os estudantes sexan capaces de identificar a composición e calidade dos nutrientes que se atopan en cada clase de *aliment
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000