Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Química e Bioquímica Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2014_15
Materia Química e Bioquímica Alimentaria Código O01M139V01110
Titulación
Máster Universitario en Nutrición
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
Pastrana Castro, Lorenzo Miguel
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e pastrana@uvigo.es
lucascgm@uvigo.es
Profesorado
González Matías, Lucas Carmelo
Pastrana Castro, Lorenzo Miguel
Web
Descrición xeral (*)Al finalizar la asignatura se espera que los estudiantes sean capaces de distinguir las propiedades bioquímicas de los componentes de los distintos alimentos
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000