Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Nutrición
Materias
Endocrinoloxía Básica e Clínica
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2024_25
Materia
Endocrinoloxía Básica e Clínica
Código
O01M139V01105
Titulación
Máster Universitario en Nutrición
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
5
OB
1
1c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
Mallo Ferrer, Federico
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e
fmallo@uvigo.es
lucascgm@uvigo.es
Profesorado
Diz Chaves, Yolanda María
García-Mayor García, Ricardo
González Matías, Lucas Carmelo
Lorenzo Carrero, Jaime Miguel
Mallo Ferrer, Federico
Sánchez Sobrino, Paula
Santisteban Sanz, Pilar
Web
Descrición xeral
Ao finalizar a materia espérase que os estudantes sexan capaces de entender os mecanismos de control da función *endocrina e distinguir os distintos procesos
*fisiopatológicos que afectan máis frecuentemente ao sistema *endocrino
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resultados previstos na materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000