Educational guide 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Subjects

 
1st Year  Study programme guide PDF format
CodeNameQuadmesterChooseTotal Cr.
O01M032V01101 Informática Aplicada 1st
Optional 3
O01M032V01102 Técnicas de Análise e Predición Meteorolóxica 1st
Optional 3
O01M032V01103 Documentación 1st
Optional 3
O01M032V01104 Xestión de Organismos Certificadores de Produtos Alimentarios 1st
Optional 3
O01M032V01105 Agrometeoroloxía 1st
Optional 3
O01M032V01106 Bioclimatoloxía 1st
Optional 3
O01M032V01107 Deseño Asistido por Ordenador 1st
Optional 3
O01M032V01108 Modelización e Simulación 1st
Optional 3
O01M032V01109 Hidroloxía 1st
Optional 3
O01M032V01110 Prevención de Riscos Laborais 1st
Optional 3
O01M032V01111 Seguridade e Hixiene nos Laboratorios 1st
Optional 3
O01M032V01112 Bioestatística e Deseño Experimental 1st
Optional 3
O01M032V01113 Enxeñería Alimentaria 1st
Optional 3
O01M032V01114 Técnicas Instrumentais 1st
Optional 3
O01M032V01115 Xestión Ambiental 1st
Optional 3
O01M032V01116 Lexislación 1st
Optional 3
O01M032V01117 Deseño e Aplicación de Sensores 1st
Optional 3
O01M032V01118 Identificación de Proteínas 1st
Optional 3
O01M032V01119 Agroquímica e Química do Solo 1st
Optional 3
O01M032V01120 Química dos Produtos Fitosanitarios 1st
Optional 3
O01M032V01121 Fertilizantes e Fertilización 1st
Optional 3
O01M032V01122 Química e Bioquímica Alimentaria 1st
Optional 3
O01M032V01123 Contaminación Abiótica de Alimentos 1st
Optional 3
O01M032V01124 Contaminación Biótica de Alimentos 1st
Optional 3
O01M032V01125 Operacións de Separación 1st
Optional 3
O01M032V01126 Monitorización e Control 1st
Optional 3
O01M032V01127 Deseño de Procesos na Industria Alimentaria 1st
Optional 3
O01M032V01128 Química e Enxeñería de Macromoléculas 1st
Optional 3
O01M032V01129 Cinética e Termodinámica de Procesos Biotecnolóxicos 1st
Optional 3
O01M032V01130 Materias Primas 1st
Optional 3
O01M032V01201 Xestión de Solos Agrícolas 2nd
Optional 3
O01M032V01202 Agricultura Biolóxica 2nd
Optional 3
O01M032V01203 Fitopatoloxía 2nd
Optional 3
O01M032V01204 Mellora Vexetal 2nd
Optional 3
O01M032V01205 Agronomía e Produción de Materias Primas 2nd
Optional 3
O01M032V01206 Aditivos Alimentarios 2nd
Optional 3
O01M032V01207 Materiais para Contacto Alimentario 2nd
Optional 3
O01M032V01208 Acondicionamento Organoléptico 2nd
Optional 3
O01M032V01209 Manipulación de Alimentos 2nd
Optional 3
O01M032V01210 Autenticidade Alimentaria 2nd
Optional 3
O01M032V01211 Análise de Perigos e Puntos Críticos (APPC) 2nd
Optional 3
O01M032V01212 Control de Calidade na Industria Alimentaria 2nd
Optional 3
O01M032V01213 Procesos Avanzados de Extracción 2nd
Optional 3
O01M032V01214 Hidrocoloides na Industria Alimentaria 2nd
Optional 3
O01M032V01216 Microbioloxía Industrial 2nd
Optional 3
O01M032V01217 Técnicas e Equipos Auxiliares 2nd
Optional 3
O01M032V01218 Biorreactores 2nd
Optional 3
O01M032V01219 Conservación de Alimentos 2nd
Optional 3
O01M032V01220 Procesos de Transformación na Industria Alimentaria 2nd
Optional 3
O01M032V01221 Deseño de Novos Produtos Alimentarios 2nd
Optional 3
O01M032V01223 Traballo Fin de Máster 2nd
Mandatory 9
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000