Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Traballo Fin de Máster
   Contidos
Tema Subtema
(*)Levarase a cabo a realización dun traballo orixinal de Investigación tutelado nos laboratorios da Facultade (ou noutros laboratorios segundo autorización da Comisión Académica do *Master) relacionado con algún dos múltiples ámbitos do campo *agroalimentario tratados ao longo do *Master (a *normalización e lexislación no ámbito dos sistemas de calidade *agrícola e *alimentaria, novas tecnoloxías *respetuosas coa calidade dos alimentos, redución de impactos das actividades *agroalimentarias, uso de tecnoloxías verdes no campo *agroalimentario, novos procesos de fabricación e conservación de alimentos e deseño/desenvolvo de novas técnicas de *extracción, concentración, *purificación e análise de compoñentes naturais, engadidos ou *contaminantes nos alimentos…) de modo que os poida aplicar no desenvolvemento de actividades de I+*D+i e *transferencia. (*)
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000