Resultados previstos na materia |
Tipoloxía |
Resultados de Formación e Aprendizaxe |
(*) Coñecer e integrar todos os aspectos relacionados coa *normalización e lexislación no ámbito da *fitopatología, de modo que os poida aplicar dentro de actividades de I+*D+i e *transferencia, prestando especial atención á seguridade e *trazabilidad ("*farm *to *fork") |
|
A1
|
|
(*)Coñecer e comprender os procesos tecnolóxicos de produción, transformación e conservación de alimentos, con especial atención na investigación, desenvolvemento, *transferencia e *implementación de novas tecnoloxías *respetuosas coa calidade dos alimentos. |
|
A2
|
|
(*)Coñecer e comprender os sistemas de xestión *medioambiental relacionados cos procesos produtivos das industrias agrarias e *alimentarias, co fin de capacitar ao alumno para desenvolver actividades de investigación nos procesos de *detección de *residuos, así como no seu procesado, *eliminación e/ou valorización; e doutra banda capacitalo para transferir ao sector produtivo os avances en investigación en materias de redución de impactos das actividades *agroalimentarias. |
|
A3
|
|
(*)Capacidade para desenvolver investigacións no campo da *fitopatología á vez que a *sostenibilidad do medio natural co uso de correctas tecnoloxías *mediambientales |
|
A4
|
|
(*)Capacidade para desenvolver investigacións no campo da xestión *integral eficaz de riscos *alimentarios, en particular orientadas ao desenvolvemento de novos sistemas de *detección e *alerta *temprana de crises de carácter *agroalimentario. |
|
A5
|
|
(*)Capacidade para investigar e desenvolver novos procesos de fabricación e conservación de alimentos |
|
A6
|
|
(*)Capacidade para investigar, deseñar e desenvolver novas técnicas de protección de cultivos. |
|
A7
|
|
(*)Desenvolver habilidades de análises, sínteses e xestión da información para contribuír á organización e *planificación de actividades de investigación no sector *agroalimentario |
|
|
B1
|
(*)Adquirir capacidade na resolución de *problemaspara facilitar tómaa de decisións en casos concretos de dificultades no desenvolvemento da actividade de investigación. |
|
|
B2
|
(*)Adquirir habilidades e destrezas de traballo en equipo, sexan ou non de carácter *multidisciplinar, e en contextos tanto nacionais como internacionais, recoñecendo a *diversidad de puntos de vista, así como o pouso das distintas escolas ou formas de facer. |
|
|
B3
|
(*)Desenvolver habilidades persoais de *razonamiento crítico e *constructivo para mellorar o funcionamento dos proxectos de investigación en que intervén. |
|
|
B4
|
(*)Ser capaz de adaptarse a novas situacións, con grandes doses de creatividade e ideas para asumir o liderado de investigadores. |
|
|
B5
|
(*)Desenvolver iniciativas e espírito *emprendedor con especial preocupación pola calidade de vida |
|
|
B6
|