Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Procesos de Transformación na Industria Alimentaria
   Metodoloxía docente
Metodoloxías   ::  Guia de metodoloxias docentes
  Descrición
Prácticas de laboratorio Unha vez explicado o fundamento da práctica, mentres o alumno leva a cabo a súa tarefa, tomarase unha actitude de *supervisión, de análise, de *incentivación e de *corrección para garantir o éxito do alumno
Seminarios Profundarase sobre algún dos temas anteriormente descritos.
Traballos tutelados Os alumnos realizasen un traballo de investigación para profundar nalgún dos temas do *temario
Presentacións/exposicións Os alumnos realizasen unha breve exposición dos traballos tutelados
Saídas de estudo/prácticas de campo Realizásense visitas a Industrias de Alimentos e/ou a Centros de Investigación
Titoría en grupo Para o *seguimiento dos traballos en grupo (*cuestionarios e exposicións de investigacións) e o progreso do alumno.
Actividades introdutorias O primeiro día de clase facilítaselles un *calendario cun *cronograma de todas as actividades *didácticas
Sesión maxistral Nas clases teóricas, a metodoloxía é *fundamentalmente *expositiva, profundando nos conceptos básicos de cada tema, desenvolvementos teóricos e aplicacións. As presentacións estarán a disposición dos alumnos na páxina *web da *asignatura.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000