Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Procesos de Transformación na Industria Alimentaria
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Prácticas de laboratorio 13 6.5 19.5
 
Seminarios 5 5 10
Traballos tutelados 1 5 6
Presentacións/exposicións 0.5 1 1.5
Saídas de estudo/prácticas de campo 5 0 5
Titoría en grupo 2 0 2
Actividades introdutorias 1 0 1
 
Sesión maxistral 15 15 30
 
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000