Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Conservación de Alimentos
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Conservación de Alimentos Código O01M032V01219
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rodríguez Rajo, Fco. Javier
Correo-e javirajo@uvigo.es
Profesorado
Rodríguez Rajo, Fco. Javier
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000