Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Tecnoloxía Enzimática
   Bibliografía. Fontes de información
Shahina Naz, Enzymes and food,
Peter Grunwald, Biocatalysis : biochemical fundamentals and applications,
Bommarius, Andreas Sebastian, Biocatalysis : [fundamentals and applications],
Robert A. Copeland, Enzymes : a practical introduction to structure, mechanism and data analysis, segunda,
Andrés Illanes, editor, Enzyme biocatalysis : principles and applications,

BASES DE DATOS

•   http://www.chem.qmul.ac.uk/iubmb/enzyme/ Nomenclatura enzimática

•   http://www.genome.ad.jp/dbget-bin/get_htext?ECtable Nomenclatura enzimática

•   http://kr.expasy.org/enzyme/  Base de datos de enzimas

•   http://www.brenda.uni-koeln.de/ Base de datos de enzimas

•   http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/ Bibliografía general

•   http://danival.org/600%20microbio/8400extremofilos/_madre_extremofilos.html  Organismos extremófilos

•   http://www.biosensores.com/espanol/cronologia.html Biosensores

•   http://www.alimentatec.com/muestrapaginas.asp?nodo1=0&nodo2=0&idcontenido=571&content=16&pagina=313 Biosensores

•   http://employees.csbsju.edu/hjakubowski/classes/ch331/catalysis/olcatenzmech.html mecanismos de reacción

•   http://cti.itc.virginia.edu/~cmg/Demo/mechanism/mech.html tutorial mecanismos de reaccion

•   http://mbs.cbrc.jp/EzCatDB/ Banco de datos sobre mecanismos de reacción.

•   http://tutor.lscf.ucsb.edu/instdev/sears/immunology/Antibody-Antigen/catab.htm Anticuerpos catalíticos.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000