Coñocer as características básicas dos enzimas que os fan vantaxosos como catalizadores en procesos industriais.
Coñocer as reglas básicas de clasificación e nomenclatura de enzimas como base para a busca de información relacionada con enzimas
Coñecer metodoloxías analíticas e unidades de uso habitual na enzimoloxía
Coñecer os principais mecanismos de acción de enzimas
saber
saber facer
A2
Coñocer as aplicacions dos enzimas mais importantes no eido da industria alimentaria.
saber
A2 A6
Coñocer algunhas das técnicas para obter versions melloradas dos enzimas, aplicando ténicas de xenómica, proteómica e bioinformatica
saber
saber facer
A2 A6 A7
Habilidade no emprego de bases de datos específicas que permitan a resolución de cuestiones prácticas
saber facer
B1 B2 B4
Universidade de Vigo
|
Reitoría |
Campus Universitario |
C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) |
España |
Tlf: +34 986 812 000