Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Tecnoloxía Enzimática
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Coñocer as características básicas dos enzimas que os fan vantaxosos como catalizadores en procesos industriais. Coñocer as reglas básicas de clasificación e nomenclatura de enzimas como base para a busca de información relacionada con enzimas Coñecer metodoloxías analíticas e unidades de uso habitual na enzimoloxía Coñecer os principais mecanismos de acción de enzimas
saber
saber facer
A2
Coñocer as aplicacions dos enzimas mais importantes no eido da industria alimentaria.
saber
A2
A6
Coñocer algunhas das técnicas para obter versions melloradas dos enzimas, aplicando ténicas de xenómica, proteómica e bioinformatica
saber
saber facer
A2
A6
A7
Habilidade no emprego de bases de datos específicas que permitan a resolución de cuestiones prácticas
saber facer
B1
B2
B4
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000