Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Hidrocoloides na Industria Alimentaria
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Sesión maxistral 13 20.8 33.8
 
Seminarios 4 2.4 6.4
Traballos tutelados 1 11 12
Presentacións/exposicións 3 6 9
 
Prácticas de laboratorio 8 4.8 12.8
 
Probas de resposta curta 1 0 1
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000