Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Hidrocoloides na Industria Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Hidrocoloides na Industria Alimentaria Código O01M032V01214
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Santos Reyes, Valentín
Correo-e vsantos@uvigo.es
Profesorado
Santos Reyes, Valentín
Yañez Diaz, Maria Remedios
Web
Descrición xeral Este curso trata sobre os principais hidrocoloides empregados na industria alimentaria. O puntos nos que se inciden son as súas propiedades reolóxicas, estabilidade, relación destas propiedades ca súa estrutura química, aplicacións relacionadas e métodos de obtención
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000