Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Asignaturas
  Hidrocoloides en la Industria Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Asignatura Hidrocoloides na Industria Alimentaria Código O01M032V01214
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descriptores Cr.totales Carácter Curso Cuatrimestre
3 OP 1 2c
Lengua Impartición
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Santos Reyes, Valentín
Correo-e vsantos@uvigo.es
Profesorado
Santos Reyes, Valentín
Yañez Diaz, Maria Remedios
Web
Descripción general Este curso trata sobre os principais hidrocoloides empregados na industria alimentaria. O puntos nos que se inciden son as súas propiedades reolóxicas, estabilidade, relación destas propiedades ca súa estrutura química, aplicacións relacionadas e métodos de obtención
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