Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Procesos Avanzados de Extracción
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Coñecer o fundamento dos procesos avanzados de extracción
saber
A2
A3
A4
Calcular e deseñar algúns procesos de extracción
saber facer
A6
A7
Saber comparar tecnoloxías alternativas e equipos en canto a diversos aspectos
saber facer
A2
A6
A7
B1
B4
Planificar e avaliar experimentos de extracción con tecnoloxías avanzadas
saber
saber facer
A4
A5
A6
A7
B3
B4
Ter actitude crítica para a selección de tecnoloxías novas e verdes e a súa comparación coas convencionais
saber facer
Saber estar / ser
A1
B4
B5
B6
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000