Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Asignaturas
  Control de Calidad en la Industria Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Asignatura Control de Calidade na Industria Alimentaria Código O01M032V01212
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descriptores Cr.totales Carácter Curso Cuatrimestre
3 OP 1 2c
Lengua Impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rial Otero, Raquel
Correo-e raquelrial@uvigo.es
Profesorado
Cancho Grande, Beatriz
Rial Otero, Raquel
Web
Descripción general O control de calidade dos alimentos é un dos temas máis interesantes e complexos para as persoas implicadas no estudio e control dos alimentos en tódolos seus ámbitos: sanitario, tecnolóxico, sensorial e nutritivo. Esta asignatura aborda aspectos relacionadas co control de calidade na industria alimentaria, analizando os principais criterios de calidade dos alimentos, así como as técnicas e ferramentas para o seu control.
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