Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Control de Calidade na Industria Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2012_13
Materia Control de Calidade na Industria Alimentaria Código O01M032V01212
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Regueiro Tato, Jorge Eduardo
Correo-e jorge.regueiro@uvigo.es
Profesorado
Cancho Grande, Beatriz
Regueiro Tato, Jorge Eduardo
Web
Descrición xeral O control de calidade dos alimentos é un dos temas máis interesantes e complexos para as persoas implicadas no estudio e control dos alimentos en tódolos seus ámbitos: sanitario, tecnolóxico, sensorial e nutritivo. Esta asignatura aborda aspectos relacionadas co control de calidade na industria alimentaria, analizando os principais criterios de calidade dos alimentos, así como as técnicas e ferramentas para o seu control.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000