Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Máster Universitario en Ciencias do Clima: Meteoroloxía, Oceanografía Física e Cambio Climático
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Materias
Análise de Perigos e Puntos Críticos (APPC)
Contidos
DATOS IDENTIFICATIVOS
2013_14
Materia
Análise de Perigos e Puntos Críticos (APPC)
Código
O01M032V01211
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
2c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Tema
Subtema
Bloque I Introducción.
Sistemas de control de calidad. Antecedentes históricos. Glosario de términos. Fuentes de modelos
Bloque II Diseño de sistemas APPCC:
Metodología, Fases APPCC, Plan APPCC, Constitución de un equipo APPCC, Marco legal.
Bloque III Técnicas de trazabilidad.
Investigación en rastreo y garantía de origen. Muestreo estadístico.
Bloque IV Aplicacion de los procesos
diseño de procesos y flujos deproducto em planta.
Bloque V Investigación en procesos
métodos rápidos online y offline de detección de patógenos y contaminantes
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000