Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Autenticidade Alimentaria
   Contidos
Tema Subtema
Tema 1. Importancia do uso de marcadores para controlar a autenticidade alimentaria. -
Tema 2. Sistemas de extracción e purificación. -
Tema 3. Técnicas cromatográficas para a separación de marcadores de autenticidade alimentaria (cromatografía de gases e cromatografía de líquidos de alta resolución). -
Tema 4. Fundamentos da espectrometría de masas (instrumentación, sistemas de ionización, e modalidades de introdución de mostras). -
Tema 5. Postulación de estruturas moleculares. Interpretación dos espectros de masas -
Tema 6. Detección de Calidade ou Cantidade. Factores que comprometen a resolución e a sensibilidade. -
Tema 7. Investigación no Campo Alimentario. Apoio informático. Análise cualitativa e cuantitativa. -
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