Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Autenticidade Alimentaria
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
O alumno debe coñecer e comprender o beneficio do uso de marcadores como estratexia para garantir a autenticidade alimentaria sendo capaz de identificar que marcadores serían os máis adecuados para cada tipo de alimento
saber
saber facer
A1
A7
B1
B2
B4
O alumno debe entender os fundamentos básicos relacionados coas diferentes técnicas de extracción e purificación da mostra, razoando as súas ventaxas e inconvintes e debe ser capaz de aplicar ditas técnicas nas sesións de laboratorio
saber
saber facer
A5
A7
B1
B3
O alumno debe entender os fundamentos básicos relacionados coa cromatografía de gases e a cromatografía de líquidos de alta resolución, razoando as ventaxas e inconvintes de cada unha das técnicas.
saber
saber facer
A5
A7
B1
B3
O alumno debe entender os fundamentos básicos relacionados coa espectrometría de masas, identificando que instrumentación, sistema de ionización e modalidade de introdución de mostra é a máis adecuada en cada caso
saber
saber facer
A5
A7
B1
B2
B4
O alumno debe ser capaz de aplicar os fundamentos teóricos adquiridos á resolución de casos prácticos e á interpretación de espectros de masas para elucidar estruturas moleculares e identificar compostos
saber facer
A5
A7
B2
B4
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000