Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Manipulación de Alimentos
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
(*)Coñecer e integrar todos os aspectos relacionados coa *normalización e lexislación no ámbito dos sistemas de calidade *agrícola e *alimentaria, de modo que os poida aplicar dentro de actividades de I+*D+i e *transferenciaen este campo, prestando especial atención á seguridade e *trazabilidad ("*farm *to *fork")
saber
A1
(*)Capacidade para desenvolver investigacións no campo da xestión *integral eficaz de riscos *alimentarios, en particular orientadas ao desenvolvemento de novos sistemas de *detección e *alerta *temprana de crises de carácter *agroalimentario.
saber facer
A4
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000