Guia docente 2011_12
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Manipulación de Alimentos
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2011_12
Materia Manipulación de Alimentos Código O01M032V01209
Titulación
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rodriguez Lopez, Luis Alfonso
Correo-e lalopez@uvigo.es
Profesorado
Carballo Rodriguez, Julia
Perez Alvarez, Maria Jose
Rodriguez Lopez, Luis Alfonso
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000