Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Acondicionamento Organoléptico
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
saber
A2
A4
B1
B3
Darse cuenta de la importancia del análisis sensorial en la intención de compra de un producto.
saber
A1
A2
A6
B4
Asociar la calidad de un alimento con el acondicionamiento organoléptico.
saber facer
A1
A2
A6
B1
B2
B5
B6
(*)Coñecer as probas básicas para determinar características sensoriais: cores, cheiros/aromas, sabores/gustos e texturas e saber aplicalas.
saber
saber facer
A2
A6
B1
B2
B4
B5
(*)Aprender a organizar e deseñar probas de *cata *afectivas, *discriminativas e *descriptivas.
saber facer
A2
A6
B1
B2
B3
B4
B6
(*)Aplicar a estatística nas probas de *cata mediante programas e métodos como *ANOVA, *PCA, *SPSS, *Statgraphics, ferramentas de *excell.
saber facer
A6
B1
B2
B4
(*)Traballar en equipo.
Saber estar / ser
B3
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