Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Materiais para Contacto Alimentario
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
O alumno debe ser capaz de enumerar as características e especificacións que debe cumplir todo material destinado a entrar en contacto cos alimentos.
saber
A1
A6
O alumno debe ser capaz de diferenciar os envases activos e os intelixentes identificando as suas ventaxas e inconvintes
saber
A2
A6
O alumno debe ser capaz de identificar os diferentes tipos de interacción envase-alimento e ser capaz de aplicar os diferentes protocolos analíticos existentes para o estudo de cada tipo de interacción
saber
saber facer
Saber estar / ser
A1
A7
B2
B4
O alumno de ser capaz de manexar e interpretar a lexislación específica sobre materiais para contacto alimentario.
saber
saber facer
Saber estar / ser
A1
A2
A6
B4
O alumno debe ser capaz de aplicar os fundamentos teóricos adquiridos á resolución de casos prácticos
saber
saber facer
Saber estar / ser
A1
A2
B1
B2
B4
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000