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Utilidades
Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Máster Universitario en Ciencias do Clima: Meteoroloxía, Oceanografía Física e Cambio Climático
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Asignaturas
Aditivos Alimentarios
Contenidos
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2013_14
Asignatura
Aditivos Alimentarios
Código
O01M032V01206
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descriptores
Cr.totales
Seleccione
Curso
Cuatrimestre
3
OP
1
2c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contenidos
Planificación
Metodologías
Atención personalizada
Evaluación
Fuentes de información
Recomendaciones
Tema
Subtema
Tema 1. Uso de aditivos en la industria alimentaria
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Tema 2. Ficha del marco legal de aditivos en alimentos y bebidas.
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Tema 3. Avances científicos en el desarrollo de nuevos aditivos.
-
Tema 4. Métodos analíticos para el control de aditivos en alimentos y bebidas.
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Tema 5. Investigaciones actuales sobre la seguridad de aditivos.
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