Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Agronomía e Produción de Materias Primas
   Atención personalizada
Metodoloxías Descrición
Prácticas en aulas de informática A atención persoalizada ao alumno farase mediante a plataforma virtual "POSGRAO VIRTUAL" e mediante correo electronico e estará dirixida a axuda na seleccion de sensores, análise dos datos recollidos e tamen na busqueda de información climática "on line" e o seu posterior uso.
Estudo de casos/análises de situacións A atención persoalizada ao alumno farase mediante a plataforma virtual "POSGRAO VIRTUAL" e mediante correo electronico e estará dirixida a axuda na seleccion de sensores, análise dos datos recollidos e tamen na busqueda de información climática "on line" e o seu posterior uso.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000