Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Agronomía e Produción de Materias Primas
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Agronomía e Produción de Materias Primas Código O01M032V01205
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Soto González, Benedicto
Correo-e edbene@uvigo.es
Profesorado
Rodríguez Suárez, José Antonio
Soto González, Benedicto
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000