Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Mellora Vexetal
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Traballos tutelados Valoraranse os traballos presentadosa través da participación activa nas exposicións do grupo, adecuación a título e obxectivos propostos, calidade de fontes bibliográficas empregadas, originalidad, uso da terminología específica, claridade e corrección na redacción e habilidade didáctica na exposición (non lectura). 30
Outros Valorarase asistencia, participación e entrega de memoria de prácticas 5
Probas de tipo test (Realizarase unha proba tipo test cunha única resposta correcta, na que tres respostas incorrectas anularán unha correcta. Para superar a asignatura e poder acumular a cualificación doutras actividades haberá que alcanzar polo menos o cincuenta por cento da cualificación atribuíble a esta proba. 35
Probas de resposta longa, de desenvolvemento Farase unha proba con dúas preguntas a desenvolver. Para superar a asignatura e poder acumular a cualificación doutras actividades haberá que alcanzar polo menos o cincuenta por cento da cualificación atribuíble a esta proba. 30
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000