Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Mellora Vexetal
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
(*)Coñecer as bases en que se *fundamenta e as técnicas que permiten obter combinacións de xenes (*genotipos) superiores en variedades *vegetales cultivadas, a fin de que sexan máis rendibles para o *agricultor.
saber
A4
B1
B2
B3
B4
B5
B6
(*)O alumno debe saber empregar as *tecnicas e procedementos que como *mejorador permitan a *obtención dunha nova variedade 8*obtención de variedades novas) ou seleccionar na *diversidad *poblacional os exemplares máis adecuados dentro dun contexto económico e social (selección *clonal).
saber facer
Saber estar / ser
A4
B1
B2
B3
B4
B5
B6
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000