Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Fitopatoloxía
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Fitopatoloxía Código O01M032V01203
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rodríguez Rajo, Fco. Javier
Correo-e javirajo@uvigo.es
Profesorado
Fernández González, María
Rodríguez Rajo, Fco. Javier
Web
Descrición xeral Retos y líneas de investigación en Fitopatología y la optimización de cosechas
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000