Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Agricultura Biolóxica
   Recomendacións

Materias que continúan o temario
Aditivos Alimentarios/O01M032V01206
Análise de Perigos e Puntos Críticos (APPC)/O01M032V01211
Autenticidade Alimentaria/O01M032V01210
Contaminación Abiótica de Alimentos/O01M032V01123
Contaminación Biótica de Alimentos/O01M032V01124

Materias que se recomenda cursar simultaneamente
Agroquímica e Química do Solo/O01M032V01119
Fitopatoloxía/O01M032V01203
Xestión de Solos Agrícolas/O01M032V01201

Materias que se recomenda ter cursado previamente
Aditivos Alimentarios/O01M032V01206
Agrometeoroloxía/O01M032V01105
Agronomía e Produción de Materias Primas/O01M032V01205
Agroquímica e Química do Solo/O01M032V01119
Xestión de Solos Agrícolas/O01M032V01201
Química dos Produtos Fitosanitarios/O01M032V01120
Química e Bioquímica Alimentaria/O01M032V01122
 
Outros comentarios
Disponer de una cuenta de correo de la Universidad de Vigo, para acceder a sistemas de referencia e información bibliográfica del consorcio BUGALICIA: -Web of Knowledge -Scopus. Este servicio está facilitado por el portal web de la Universidad de Vigo.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000