Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Materias Primas
   Recomendacións

Materias que continúan o temario
Acondicionamento Organoléptico/O01M032V01208
Aditivos Alimentarios/O01M032V01206
Agricultura Biolóxica/O01M032V01202
Autenticidade Alimentaria/O01M032V01210
Deseño de Novos Produtos Alimentarios/O01M032V01221
Hidrocoloides na Industria Alimentaria/O01M032V01214
Identificación de Proteínas/O01M032V01118
Química e Enxeñería de Macromoléculas/O01M032V01128
Tecnoloxía de Envasado/O01M032V01222
Tecnoloxía Enzimática/O01M032V01215


Materias que se recomenda ter cursado previamente
Agronomía e Produción de Materias Primas/O01M032V01205
Biorreactores/O01M032V01218
Contaminación Abiótica de Alimentos/O01M032V01123
Contaminación Biótica de Alimentos/O01M032V01124
Documentación/O01M032V01103
Enxeñería Alimentaria/O01M032V01113
Lexislación/O01M032V01116
Microbioloxía Industrial/O01M032V01216
Operacións de Separación/O01M032V01125
Procesos Avanzados de Extracción/O01M032V01213
Química e Bioquímica Alimentaria/O01M032V01122
Tecnoloxía Enzimática/O01M032V01215
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000