Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Materias Primas
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Seminarios Valorarase a elaboración ordenada e debidamente fundamentada dos informes das actividades de seminarios, que serán obrigatorios. Prestarase especial atención neste caso á calidade da búsqueda bibliográfica e ás conclusións/críticas acadadas. 80
Presentacións/exposicións Valorarse a exposición oral e discusión das cuestións e casos realizados nos seminarios coa finalidade de formentar as competencias relacionadas coa comunicación de contidos científicos e co razoamento crítico e argumentado nun debate científico. 20
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

O alumno que non supere a asignatura en primeira convocatoria poderá facelo en segunda convocatoria mediante a entrega dos informes de seminarios debidamente realizados. No caso de non realizar a exposición oral dos seminarios propostos sen a debida xustificación o alumno deberá prescindir desta porcentaxe de puntuación.

Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000