Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Materias Primas
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Seminarios Valorarase a elaboración ordenada e debidamente fundamentada dos informes das actividades de seminarios, que serán obrigatorios. Prestarase especial atención neste caso á calidade da búsqueda bibliográfica e ás conclusións/críticas acadadas. 40
Presentacións/exposicións Valorarse a exposición oral dos casos e o proxecto realizados nos seminarios, e a resposta ás cuestións plantezadas tanto polo profesor como polos demais alumnos. Esta actividade será obrigatoria. 30
Prácticas de laboratorio As prácticas de laboratorio avaliaranse en función do informe de prácticas, no que se valorará o deseño completo do procedemento experimental, a discusión crítica dos resultados acadados, e a identificación de posibles erros experimentais que dean lugar a resultados anómalos. 30
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

O alumno que non supere a asignatura en primeira convocatoria poderá facelo en segunda convocatoria mediante a entrega dos informes de seminarios e prácticas debidamente realizados. No caso de non realizar a exposición oral dos seminarios propostos sen a debida xustificación, o alumno prescindirá desta porcentaxe de puntuación.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000