Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Asignaturas
  Cinética y Termodinámica de Procesos Biotecnológicos
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Asignatura Cinética e Termodinámica de Procesos Biotecnolóxicos Código O01M032V01129
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descriptores Cr.totales Carácter Curso Cuatrimestre
3 OP 1 1c
Lengua Impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Nieto Faza, Olalla
Correo-e faza@uvigo.es
Profesorado
Nieto Faza, Olalla
Web http://webs.uvigo.es/faza
Descripción general Neste curso abordaranse os principios básicos da termodinámica e cinética químicas, para aplicalos a problemas de relevancia no ámbito da tecnoloxía alimentaria.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000