Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Cinética e Termodinámica de Procesos Biotecnolóxicos
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Cinética e Termodinámica de Procesos Biotecnolóxicos Código O01M032V01129
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Nieto Faza, Olalla
Correo-e faza@uvigo.es
Profesorado
Nieto Faza, Olalla
Web http://webs.uvigo.es/faza
Descrición xeral Neste curso abordaranse os principios básicos da termodinámica e cinética químicas, para aplicalos a problemas de relevancia no ámbito da tecnoloxía alimentaria.
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