Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Química e Enxeñería de Macromoléculas
   Atención personalizada
Metodoloxías Descrición
Sesión maxistral Los alumnos ppodrán utilizar el horario de tutoría (Miércles de 10 h a 13 h).
Resolución de problemas e/ou exercicios Los alumnos ppodrán utilizar el horario de tutoría (Miércles de 10 h a 13 h).
Actividades introdutorias Los alumnos ppodrán utilizar el horario de tutoría (Miércles de 10 h a 13 h).
Seminarios Los alumnos ppodrán utilizar el horario de tutoría (Miércles de 10 h a 13 h).
Probas Descrición
Traballos e proxectos Los alumnos ppodrán utilizar el horario de tutoría (Miércles de 10 h a 13 h).
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000