Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Deseño de Procesos na Industria Alimentaria
   Atención personalizada
Metodoloxías Descrición
Sesión maxistral Los alumnos podrán consultar con el profesor todas las dudas que tengan sobre la materia, ya sea en horario de tutorías o a través de internet (vía e-mail o las plataformas telemáticas de docencia).
Estudo de casos/análises de situacións Los alumnos podrán consultar con el profesor todas las dudas que tengan sobre la materia, ya sea en horario de tutorías o a través de internet (vía e-mail o las plataformas telemáticas de docencia).
Traballos tutelados Los alumnos podrán consultar con el profesor todas las dudas que tengan sobre la materia, ya sea en horario de tutorías o a través de internet (vía e-mail o las plataformas telemáticas de docencia).
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000