Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Monitorización e Control
   Contidos
Tema Subtema
(*)Tema 1. Introdución (*)
(*)Tema 2. *Transmisores (*)2.1. *Transmisores de temperatura2.2. *Transmisores de presión2.3. *Transmisores de nivel2.4. *Transmisores de *caudal2.5. *Transmisores de composición
(*)Tema 3. Elementos finais de control (*)3.1. *Válvulas3.2. Bombas3.3. *Actuadores de velocidade *variable3.4. *Relés
(*)Tema 4. *Controladores (*)4.1. *Controladores de dous pasos4.2. *Controladores *PID4.3. Técnicas de *sintonización
(*)Tema 5. Sistemas de *adquisición de datos e control con *PC (*)
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000