Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Contaminación Biótica de Alimentos
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Contaminación Biótica de Alimentos Código O01M032V01124
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Carballo Rodríguez, Julia
Correo-e carballo@uvigo.es
Profesorado
Carballo Rodríguez, Julia
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000