Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Contaminación Abiótica de Alimentos
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
(*)Ser capaz de establecer e aplicar os procedementos necesarios para analizar, *evaluar e *gestionar os riscos *alimentarios de orixe *abiótico.
saber facer
A1
B6
(*)Conseguir unha formación especializada en técnicas e ensaios de toxicidade.
saber
A5
(*)Adquirir coñecementos avanzados sobre: 1)*Disruptores *endocrinos; 2)Interaccións *medicamento-alimento; 3)Papel *preventivo de *constituyentes da dieta no desenvolvemento de cancro; 4)Seguridade *alimentaria durante a infancia; 5)Seguridade *alimentaria e *envejecimiento.
saber
A1
(*)Saber resolver problemas no ámbito da *toxicología *alimentaria.
saber facer
A1
B2
B5
(*)Ser capaces de asesorar legal, científica e *técnicamente á industria *alimentaria e aos *consumidores no *referente á seguridade *alimentaria de orixe *abiótico
saber facer
A1
B1
B3
(*)Coñecer e saber aplicar criterios éticos nas cuestións a desempeñar na actividade profesional
Saber estar / ser
B6
(*)Capacidade de adaptación rápida a novas situacións no ámbito da seguridade *alimentaria, así como tomar decisións e resolver os problemas.
saber facer
B5
B6
(*)Interese pola propia formación profesional continuada e por proporcionar formación ás persoas interesadas en seguridade *alimentaria.
saber facer
B4
B6
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000