Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Contaminación Abiótica de Alimentos
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Contaminación Abiótica de Alimentos Código O01M032V01123
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Lafuente Giménez, María Anunciación
Correo-e lafuente@uvigo.es
Profesorado
Lafuente Giménez, María Anunciación
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000