Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Química e Bioquímica Alimentaria
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
- Coñecer as principais reaccions que poden sufrir as principais familias de moléculas dos alimentos (proteínas, lípidos, carbohidratos)durante o procesado e a manipulación dos alimentos. - Comprender o modo en que estas reaccións comprometen a calidade e seguridade dos alimentos. - Coñecer os fundamentos da evaluación da calidade dos alimentos e o diseño de probas de vida útil
saber
saber facer
A2
A5
A6
A7
B1
B2
B3
B4
B5
- Saber manexar bibliografía adecuada para solicitar información sobre novas tendencias en alimentación. - Adquirir habilidade para deseñar formulacións de produtos alimentarios en base ás propiedades dos seus ingredientes
saber
saber facer
A2
A6
B2
B3
B5
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000