Guia docente 2011_12
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Química e Bioquímica Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2011_12
Materia Química e Bioquímica Alimentaria Código O01M032V01122
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Inglés
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rua Rodriguez, Maria Luisa
Correo-e mlrua@uvigo.es
Profesorado
Fuciños González, Juan Pablo
Rua Rodriguez, Maria Luisa
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000