Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Identificación de Proteínas
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2012_13
Materia Identificación de Proteínas Código O01M032V01118
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Capelo Martínez, José L.
Correo-e jlcapelom@uvigo.es
Profesorado
Baptista Carreira Dos Santos, Hugo Miguel
Capelo Martínez, José L.
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000