Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Lexislación
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
(*)*Familiarizarse cos *ordenamientos xurídicos estatal e europeo.
saber
A1
(*)Saber acceder a disposicións legais estatais e europeas relacionadas co ámbito *alimentario (desde a *granja ata a mesa)
saber facer
A1
B1
(*)Coñecer aqueles organismos vinculados coa vixilancia e *alerta *alimentarias. Saber acceder á información de carácter público ofrecido por estes organismos
saber
saber facer
B4
(*)Saber acceder ás investigacións *prioritarias, dentro da UE, relacionadas co *aseguramiento da calidade e seguridade *alimentaria
saber facer
Saber estar / ser
A4
B1
B3
(*)Saber acceder aos últimos resultados da investigación científica internacional relacionadas co *aseguramiento da calidade e seguridade *alimentaria
saber
saber facer
Saber estar / ser
A6
A7
B3
B4
B6
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000