Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Xestión Ambiental
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Xestión Ambiental Código O01M032V01115
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Andrade Couce, María Luísa
Correo-e mandrade@uvigo.es
Profesorado
Alonso Vega, María Flora
Andrade Couce, María Luísa
Reigosa Roger, Manuel Joaquín
Sánchez Moreiras, Adela María
Web
Descrición xeral Gestión medioambiental y empresa: desarrollo sostenible.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000