Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Enxeñería Alimentaria
   Contidos
Tema Subtema
(*)Tema 1. Introdución. (*)*S1.Descrición das principais operacións básicas presentes no procesado de alimentos.*S2.Análise de situacións e identificación de operacións en casos particulares.
(*)Tema 2. Técnicas avanzadas de *filtración (*)*S2.1. Aplicacións na investigación *alimentaria.*S2.2. Proceso de filtrado e de contra-lavado
(*)Tema 3. *Fluidización na industria *alimentaria (*)*S3.1. Novos sistemas de conservación de *aliementosS3.2. *Depuración de *efluentes líquidos
(*)Tema 4. Axitación e mestura de líquidos e sólidos (*)*S4.1. *Homogeneización e *emulsión de líquidos, aplicación na investigación
(*)Tema 5. Secado (*)*S5.1. o deseño de novos sistemas para conservación de *alimientos.*S5.2. Aplicación de *tecnicas de secado para a elaboración de *produtos de *V gama.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000