Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Bioestatística e Deseño Experimental
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Adquirir e ser conscente dos coñecementos básicos da estatística básica descritiva.
saber
saber facer
A2
A6
A7
B1
B2
Adquirir o coñecemento da hipótese estatística e ser conscente do que implica. Ter capacidade para plantexar unha proba de hipótese, así como de interpretar, comprender e ser crítico, a hora de chegar a unha correcta interpretación.
saber
saber facer
A1
A2
A6
A7
B1
B2
B4
Adquirir os coñecementos da análise de varianza. Saber diseñalo e interpretalo de xeito correcto
saber
saber facer
Saber estar / ser
A1
A2
A6
A7
B1
B2
B4
Adquirir o coñecemento dos gráficos de control. Saber diseñalos e interpretalos de manera axeitada. Resolver problemas reais.
saber
saber facer
Saber estar / ser
A1
A2
A6
A7
B1
B2
B4
Adquirir o coñecemento de calibración univariada e multivariada. Aplicar e interpretar esta análise a casos reais.
saber
saber facer
Saber estar / ser
A1
A2
A6
A7
B1
B2
B4
Adquirir o coñecemento do deseño experimental. Deseñar un plan de experiencias.
saber
saber facer
Saber estar / ser
A1
A2
A6
A7
B1
B2
B4
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000